Frukost |
Dagen började med frukost helt värdig en nybliven folkpensionär. Champagne, färska franska jordgubbar och annan frukt samt en liten sandwich med foie gras. Kaffe serverades i Bersåkopparna som min mor köpte vid tiden och sparat oanvända ända sedan dess - numera i min ägo.
Jag har också fått presenter och gratulationern så jag är alldeles överväldigad. Upplevelsepaket på Hagabadet i Göteborg för oss båda, goda rökverk, fantastiskt fina böcker om släktforskning - den vackra boken om Persbo i Dalarna samt Släktkalenderna 2010 - samt champagneglas, tofflor och mycket mer, samt massor av hälsningar via email, telefon, StayFriends, Plaxo, Facebook, Skype och vanlig postbefordran. Dessutom har min fru lyckats boka in strålande solsken och 20 graders värme så vad kan man mer begära.
Dessert |
Efter lunchen idag tog vi en långpromenad på stranden i Narbonne Plage. Det var fullt av folk, segelbåtar och lekande barn i värmen.
Tack alla för att ni gjort min födelsedag minnesvärd - Sara, Gustavo, Emiliano & Mateo, David & Jessika, Johanna, Per & Hjalmar, Maywor, Fredrik, Christer, Mimi & William, Åsa & Robert, Jan & Gia, Eva, Kinna, Anita, Annette, Arne, Rose-Marie, Annette och Eveline, Tom & Janis, Bobby-Jo & John, samt de gamla skolkamraterna och barndomsvännerna Ingrid, Gun-Brith, Carl-Göran, Solveig, Johnny, Jan, Jan, Marianne, Gunnar och Elisabeth. Om några grattningar dyker upp efter detta så får dom känna sig omnämnda också. Tack än en gång alla.
En väldigt praktisk födelsedagspresent är också att det verkar som om RyanAir från de 15/4 kommer att flyga mellan Beziers och Paris Beauvais fyra dagar i veckan. Till Paris Beauvais kommer man både från Skavsta och Göteborg, vilket gör att våra vänner kan åka till en flygplats "nära oss" som det heter.
4 kommentarer:
Födelsedagsfrukosten ser precis så mysig ut som jag hade föreställt mig!
Men vilka läckerheter serverades du till supén?
Det låter bra med det nya flyget från Paris, känner mig riktigt sugen på att få träffa er igen.
Kram
Anita
Hej Anita
Efter en sådan lunch har man ingen ork för middag - bara lite rester från morgonen.
Du är så hjärtligt välkommen, men jag skulle rekommendera framåt hösten när det lugnat ned sig lite här.
Hej igen, ett tag sedan senast.
Men jag har följt bloggen, alltid intr. o roligt..
Nu är vi här nere till 22/3, om ni har tid o lust skulle det vara roligt att ses.
Hos oss, på lunch ngn stans, eller hos er.
Inte så långt från Olonzac.
MVH
Anne / Jag som har bloggen som aldrig kommer igång ..av olika skäl.
Hej Anne
Det låter trevligt. Jag har ett förslag, men skicka ett mail på adressen som står under min profil så kan vi komma överens om något.
Mvh
Jan
Skicka en kommentar