google.com, pub-2557206291112451, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Livskvalitet som pensionär i Europa: Tillbaka till 60-talet google.com, pub-2557206291112451, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Bloggen handlar om livet som svensk pensionär i Frankrike. Mest glädjeämnen, upplevelser, funderingar och åsikter. Jämförelse mellan Sverige och Frankrike, ofta i kåseriets form.

Platsen heter Boutenac och ligger i departementet Aude i Languedoc nära Narbonne vid Medelhavet med ett milt mestadels soligt klimat och mängder av goda viner och fantastisk mat.

lördag 9 juli 2011

Tillbaka till 60-talet

Ibland är nostalgi trevligt. Tänk er en strand full av människor från det land där den ligger. Inga avgifter för att bada, gott om plats och inte en charterturist så långt ögat når. Inga all-inclu, inga höga hotell och inga mondäna människor som glassar omkring. Bebyggelse efter strandpromenaden som består av vackra villor som byggdes för 50 år sedan och hållits i stånd och inte minst har fått bli kvar. Restauranger med rimliga priser med riktigt bra mat och framför allt ett bra klimat.

Jag tänker inte berätta vad det ligger, men om ni kan er geografi så hittar ni det ändå.- Posted using BlogPress from my iPadLocation:Narbonne Plage

5 kommentarer:

Eva sa...

Jag tycker mig se Tati strosande där på stranden....

Jan Granath sa...

Det var han som tog bilderna!

stephan sa...

Läste din recention av iPadden. SJälv kör jag ju bara med gammaldags trådlös lappis. Men bildkvaliten håller jag med om. Dina foton ser ju ut som ett vykort från 60-talet. Om man ser på den knivskarpa barnbarn i Frankrike. Antagligen knäppt med telefon;)

Jan Granath sa...

Bilderna är tagna med iPad2 - detta Jobska underverk med TVÅ kameror. Visst är det uselt!?

Jan Granath sa...

Dessa bilder alltså - de på barnbarnen är tagna med en Canom IXUS och det är andra grejor det.