Bloggen handlar om livet som svensk pensionär i Frankrike. Mest glädjeämnen, upplevelser, funderingar och åsikter. Jämförelse mellan Sverige och Frankrike, ofta i kåseriets form.

Platsen heter Boutenac och ligger i departementet Aude i Languedoc nära Narbonne vid Medelhavet med ett milt mestadels soligt klimat och mängder av goda viner och fantastisk mat.

fredag 27 november 2009

Min son - filmstjärnan

Nog är det kul när ens barn får göra roliga saker. Den animerade filmen Metropia har premiär i dagarna och min son David Granath har lånat ut sin kropp till filmfiguren. Rösten hans dög dock inte - och kanske inte skådespelartalangerna heller - så det fick bli Stellan Skarsgårds. Men nog är det lite knepigt att se den ruskige boven i Metropia i form av en något vanställd David. Speciellt som David är det snällaste man kan tänka sig - det är lite svårt att ta in. Själv tycker han det är jättekul. Att det är fler som tycker det är otroligt kan man läsa om i Expressen, samt på Resumé.


När David inte roar sig som filmstjärna driver han reklambyrå, men Granath EURO RSCG gör annat kul också som man kan se på deras Blogg.

Skicka en kommentar